Ga door naar hoofdcontent
InformatieOntwerp & beeld

Ontwerp & beeld

Als je verenigings- of wetenschappelijke tijdschrift via Performis wordt uitgegeven krijg je een vaste vormgever, waarmee e redactie rechtstreeks samenwerkt. We werken met ‘korte lijnen, snel schakelen’. Onze prijzen voor vormgeving zijn gebaseerd op een volledig verzorgde vormgeving, inclusief twee correctierondes en aanlevering van de drukklare pdf bij de drukker.

Je kunt vormgeving uitbreiden met onderstaande opties.

Vormgeving + Beeld

Wij beschikken over een netwerk van fotografen en illustratoren die hoogwaardig beeld voor je media kunnen verzorgen. Daarnaast hebben wij toegang tot diverse beeldbanken, voor het betere stockbeeld.

Vormgeving + Woodwing

WoodWing is een digitaal platform dat de samenwerking tussen redactie en vormgeving optimaliseert. Beide werken tegelijkertijd in hetzelfde bestand aan een editie. Redacties kunnen eenvoudig een nieuwe editie klaarzetten, inrichten met paginatemplates en vullen met content. WoodWing zorgt voor een optimaal vormgevingsproces, forse tijdwinst, minder fouten en maakt het voor de redactie veel eenvoudiger om ‘vooruit te werken’ in komende edities.