Ga door naar hoofdcontent
InformatiePartners

Partners

Leadinfo

Leadinfo is sinds 2023 een officiële partner van Performis

Aldus Leadinfo:
Onze leadgeneratie software geeft meer en betere leads dan alle andere concurrerende software. Leadinfo heeft de beste leadgeneratie software voor winnaars die weten hoe ze moeten groeien. Door het IP-adres van een bezoeker te koppelen aan onze unieke database, geeft onze software je een overzicht van elke gebruiker, van waar ze werken tot hun gedrag op jouw website.

Help organisaties succesvoller te maken met betere software.

Leadinfo is opgericht met de mindset van een growth hacker. We zijn altijd bezig met het optimaliseren en verbeteren van onze software, zodat jij tijd en geld bespaart en meer deals kunt sluiten. We weten hoe we data moeten inzetten om het beste uit B2B websitebezoekers te halen.

Stop met volgen. Begin met leiden.

Marketing, sales of e-commerce managers gebruiken Leadinfo voor groei. Leadgeneratie software is een belangrijk onderdeel van de salesfunnel geworden en bij het opzetten van de funnel kan software het verschil maken tussen winnen en verliezen. Wie geeft de meeste leads, met wie kan ik zakendoen en met wie kan ik snel schakelen?

Wees een winnaar, gebruik Leadinfo.

Wij zijn doelgericht, gaan voor resultaat en inspireren jou om sterker en beter te worden. Leadinfo geeft organisaties tools om betere resultaten te behalen en helpt bedrijven om groter en sterker te worden.