Ga door naar hoofdcontent
InformatieJe website is live. En nu?

Je website is live. En nu?

Je website is live! De Hello Members-cloudsoftware waarop je website is ingericht, wordt vanaf nu permanent door Performis onderhouden en geactualiseerd. Technisch en functioneel beschik je dus altijd over een actuele website.

CMS

Als je ervoor kiest om zelf je CMS te beheren, kun je tijdens kantoortijden altijd ondersteuning vragen van onze helpdesk. Het CMS is uitgebreid en biedt je veel mogelijkheden om je webplatform optimaal te gebruiken. Het kost tijd voordat je al die mogelijkheden onder de knie hebt en wij nemen je daarin graag stap-voor-stap mee.

Ondersteuning bij CMS-beheer

Je kunt het webbeheer van je website geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij verzorgen alle mogelijke CMS-werkzaamheden, zoals het aanpassen van de webstructuur, het menu en de (home)pages, maar ook het inrichten van formulieren of het plaatsen van content.

Ondersteuning bij content

Onze webredacteuren kunnen je helpen bij het produceren van aansprekende content of het realiseren van beeld. Vooral het effect van dit laatste aspect wordt vaak onderschat, terwijl het grote invloed heeft op de visuele kwaliteit van je website.