Ga door naar hoofdcontent
InformatieUw website is live. En nu?

Uw website is live. En nu?

Uw website is live! De Hello Members-software waarop uw website is ingericht wordt vanaf nu permanent door Performis onderhouden en geactualiseerd. Technisch en functioneel beschikt u dus altijd over een actuele website.

CMS

Als u er voor kiest om zelf uw CMS te beheren kunt u tijdens kantoortijden altijd ondersteuning vragen van onze helpdesk. Het CMS is zeer uitgebreid en biedt u erg veel mogelijkheden om uw webplatform optimaal te gebruiken. Het kost tijd voordat u al die mogelijkheden onder de knie hebt en wij nemen u daarin stap voor stap mee.

Ondersteuning bij CMS-beheer

U kunt het webbeheer van uw website geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij verzorgen voor u alle mogelijke CMS-werkzaamheden zoals het aanpassen van de webstructuur, menu en (home)pages maar ook het inrichten van formulieren of het plaatsen van content.

Ondersteuning bij content

Onze webredacteuren kunnen u helpen bij het produceren van aansprekende content of het realiseren van beeld. Vooral dit laatste aspect wordt vaak onderschat terwijl het grote invloed heeft op de visuele kwaliteit van uw website.