Ga door naar hoofdcontent
InformatieJe website is live. En nu?

Je website is live. En nu?

Je website is live! De Hello Members-software waarop je website is ingericht, wordt vanaf nu permanent door Performis onderhouden en geactualiseerd. Technisch en functioneel beschik je dus altijd over een actuele website.

CMS

Als je er voor kiest om zelf je CMS te beheren, kun je tijdens kantoortijden altijd ondersteuning vragen van onze helpdesk. Het CMS is zeer uitgebreid en bied je erg veel mogelijkheden om je webplatform optimaal te gebruiken. Het kost tijd voordat je al die mogelijkheden onder de knie hebt en wij nemen je daarin stap voor stap mee.

Ondersteuning bij CMS-beheer

Je kunt het webbeheer van je website geheel of gedeeltelijk aan ons uitbesteden. Wij verzorgen alle mogelijke CMS-werkzaamheden zoals het aanpassen van de webstructuur, menu en (home)pages maar ook het inrichten van formulieren of het plaatsen van content.

Ondersteuning bij content

Onze webredacteuren kunnen je helpen bij het produceren van aansprekende content of het realiseren van beeld. Vooral dit laatste aspect wordt vaak onderschat terwijl het grote invloed heeft op de visuele kwaliteit van je website.