Ga door naar hoofdcontent
InformatieWaarom Hello Members?

Waarom Hello Members?

Met Hello Members cloudsoftware richten we geavanceerde digitale platforms voor ledenorganisaties. 

Snel, eenvoudig en tegen lage kosten.

We combineren de software-modules van je keuze tot een digitaal platform dat precies aansluit op je behoefte.

Elk platform krijgt een unieke vormgeving die aansluit op je huisstijl.

Zo combineert Hello Members bewezen technologie ‘aan de achterkant’ met je eigen uniek vormgeving aan de voorkant.

Voor wie is Hello members ontwikkeld?

Hello Members ondersteunt Beroeps- en Brancheorganisaties en Patiëntenverenigingen met optimale digitale platforms voor:

  • Informatievoorziening
  • Communicatie intern en extern
  • Campaigning
  • Belangenbehartiging
  • Zichtbaarheid
  • Deskundigheidsbevordering
  • Kwaliteit
  • Ledenparticipatie en ledenbetrokkenheid
  • Opleiding en scholing
  • Arbeidsmarkt

De voordelen van Hello Members

Je weet precies wat je krijgt

Onze Hello Members software is klaar en direct voor beschikbaar.

Je digitale platform hoeft dus niet van ‘scratch on’ te worden ontwikkeld en gebouwd. Sterker nog: je kunt alle Hello Members modules vooraf rustig bekijken en samen met onze adviseurs bepalen hoe je je ideale platform samenstelt uit kant-en-klare modules met bewezen functionaliteit.

Zo weet je vooraf precies hoe je ideale platform er uit gaat zien.

Korte doorlooptijd

Hello Members zorgt voor een korte doorlooptijd van projectstart tot de livegang. Geen ellenlange bouwtrajecten met tal van tegenvallers onderweg maar een voorspelbaar traject met de zekerheid van een harde deadline.

Lage projectdruk

Hello Members zorgt voor een lage projectdruk binnen uw organisatie. Kennis van digitaal bouwen is niet nodig. U kunt zich richten op de inhoud, Hello Members en onze specialisten doen de rest.

Veel functionaliteit voor een lage prijs

Alle denkbare functionaliteiten die communicatieprofessionals en redactieleden van ledenorganisaties nodig hebben zijn standaard onderdeel van de software. Hello Members geeft dus maximale functionaliteit binnen uw budget.

Gebruiksvriendelijk

Hello Members is WordPress-based en heeft een gebruiksvriendelijk CMS met alle standaard mogelijkheden van WordPress met een flink aantal optimalisaties.

Doe het zelf

Hello Members biedt u veel mogelijkheden om uw platform naar eigen inzicht in te richten en aan te passen. Onze helpdesk is tijdens kantooruren staande bij om u te helpen met tips en adviezen zonder meerkosten!

Eenvoudig uit te breiden

Dankzij de modulaire opbouw kunt u uw digitale platform eenvoudig uitbreiden. Nieuwe modules klikken naadloos aan en werken direct samen met de bestaande modules op uw platform.

Eenvoudig koppelbaar

Hello Members is eenvoudig koppelbaar met digitale systemen van andere leveranciers. Denk aan een CRM, een andere website of een e-mailprogramma. Dit maakt elke Hello Members-platform eenvoudig inpasbaar in uw bestaande digitale architectuur.

Geen zorgen over onderhoud en updates

Uw Hello Members-platform wordt door ons technisch onderhouden en  geupdate op basis van een softwarelicentie. Zorgeloos en zonder dat u het merkt! Nieuw ontwikkelde functionaliteiten worden automatisch geupload in alle platforms die op Hello Members draaien, dus ook in uw platform.

Zo kunt u zich geheel kunt richten op de content en een succesvolle inzet van uw platform richting uw stakeholders.

Verdienmodellen

Hello Members biedt de mogelijkheid om digitale verdienmodellen in uw platform te integreren. Zo biedt u uw adverteerders, leveranciers, sponsoren en abonnees de nieuwste mogelijkheden en genereert u inkomsten voor uw ledenorganisatie.