Ga door naar hoofdcontent
InformatieWerken bij

Werken bij

Performis is een goede werkgever. Dat durven we best zelf te zeggen. We geloven in mensen en in hun potentie om te groeien. En we geloven dat als je vertrouwen en ruimte geeft, je betrokkenheid en motivatie terug krijgt.

We gaan voor continuïteit. Zowel bij onze klanten als bij onze medewerkers. Wij hebben niks met jobhoppers. We geven goede medewerkers gewoon een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en goede groeimogelijkheden. Zo houden we kennis en ervaring in huis en blijven we voor onze klanten een stabiele en betrouwbare partner.

Ben jij onze nieuwe collega?

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Naar mensen die dezelfde bevlogenheid hebben als wij. Die met beide benen op de grond staan. En die willen werken in een uitdagende en afwisselende omgeving, zowel zelfstandig als in teamverband.

Zo kunnen we samen bouwen aan een succesvolle en gezonde organisatie waarin klantvriendelijkheid, teamspirit, collegialiteit en vrijheid vooropstaan. Ambitieuze mensen worden bovendien snel beloond, want we bieden veel doorgroeimogelijkheden.

Junior content specialist

Wil jij geen koerier of vakkenvuller zijn?

Kom aan je CV werken in een digitaal bedrijf!
Werk bij PERFORMIS voor artsen, psychologen
en andere professionals als…

Junior content specialist

  • Je zorgt dat beroepsartikelen, nieuwsberichten en andere content op de juiste wijze worden ingevoerd in onze digitale publishingplatforms.
  • Veel flexibiliteit. Jij bepaalt wanneer je werkt. Hierdoor kan je het goed combineren met je school/studie.
  • Thuiswerken is in overleg mogelijk.
  • Je krijgt een goed uurloon.
  • Je draait mee in een professioneel digitaal team waar je veel kunt leren.
  • Je werkt middenin de stad, vlak naast het station.
  • Je moet handig zijn met een muis! De rest leer je van ons.

Over ons

Performis is een digitale publisher voor allerlei beroepsgroepen zoals artsen, psychologen, dietisten, logopedisten, mondhygiënisten, oefentharepeuten, ergotherapeuten, geo-informatici en chemici. We zijn gevestigd in Den Bosch op het Emmaplein 4d, vlakbij het centraal station.

Interesse?

Stuur dan een mail met je contactgegevens en een motivatie van max. 100 woorden waarin je kort uitlegt waarom jij graag in aanmerking komt voor deze functie.

Je kunt mailen of bellen met Jem Peijnenburg, teamleider op jem@performis.nl.

Open sollicitatie

Spreekt ons bedrijf je aan en zou je graag bij ons willen werken? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en CV naar onze p&o-afdeling ter attentie van Carlien van der Steen, carlien@performis.nl.

Je krijgt altijd binnen twee weken een reactie.