Ga door naar hoofdcontent
NieuwsCollectieve abonnementen slaan aan

Collectieve abonnementen slaan aan

Woensdag 22 juni 2022Afbeelding Collectieve abonnementen slaan aan

Het collectieve digitale abonnement is een product dat Performis heeft ontwikkeld om de inkomsten van ledenmedia te verhogen en tegelijkertijd de binding met belangrijke doelgroepen van de vereniging te versterken. Wij kunnen het product dankzij onze Hello Members-cloudsoftware volledig geautomatiseerd inzetten voor onze klanten.

Inmiddels realiseren we voor steeds meer klanten/ledenorganisaties een groeiende abonnementenportefeuille dankzij dit nieuwe product. Zo heeft een aantal kennis-/onderwijsinstellingen een collectief abonnement genomen op Geo Info Magazine, het vakinhoudelijke ledenblad van Geo Informatie Nederland. Dat betekent nieuwe inkomsten, maar ook een vroege binding met geo-professionals in opleiding, de toekomstige leden van de vereniging.

Voor diverse titels sloten wij collectieve abonnementen met bedrijven en organisaties. Zo heeft een aantal uitvaartbedrijven een collectief abonnement genomen op het Brancheblad Uitvaartzorg, zodat hun personeelsleden de vakinhoudelijke ontwikkeling in de uitvaartbranche kunnen volgen.

Veel ledenorganisaties zien al jaren het aantal abonnees op hun blad teruglopen. Dat scheelt niet alleen in de inkomsten, maar ook in het bereik en de binding binnen belangrijke lezersdoelgroepen die (nog) geen lid zijn van de vereniging, maar het vak, de branche of de vereniging wel graag willen volgen. Performis heeft oplossingen voor zowel individuele als collectieve digitale abonnementen die zorgen voor groei van inkomsten en lezers.

Wil je meer weten over de passende oplossingen van Performis? Neem contact op.

 

 

Etienne Victoria

Mail: Etienne@performis.nl

Telefoon: 073-689 58 89