Ga door naar hoofdcontent
NieuwsKBO (188.000 leden) kiest voor Performis

KBO (188.000 leden) kiest voor Performis

Vrijdag 27 januari 2023

KBO, één van de grote seniorenorganisaties in Nederland, heeft Performis gekozen als mediapartner. Met ingang van 1 januari 2023 is Performis de uitgever van het ledenmedium ‘Ons Magazine’ dat elf keer per jaar verspreid wordt onder 188.000 leden.

Wij lanceren in 2023 tevens een nieuwe magazinewebsite op basis van onze eigen Hello Members Cloudsoftware. De website staat centraal in een door Performis en KBO ontwikkelt mediatransitieplan. Dit plan voorziet in de uitrol van een nieuw uitgeefmodel waarin print en online media op een innovatieve wijze worden gecombineerd. Zo zorgen we samen met KBO voor een toekomstbestendig medium, zowel inhoudelijk als financieel.

Uitgever Hans Peijnenburg: ”Het medium van KBO past erg goed in ons portfolio omdat wij allerlei titels in het medische en paramedisch veld uitgeven die zich deels ook richten op ouderen, zoals het Nederlands Tijdschrift voor Geriatrie en Gerontologie. Ik zie daar veel mogelijkheden tot kruisbestuiving tussen die vakmedia enerzijds en dit mooie special interest medium anderzijds.”

Adverteren bij Ons Magazine?Lees hier verder

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden om uw medium succesvol te innoveren?
Neem contact op.

 

Hans Peijnenburg

Mail: hans@performis.nl

Telefoon: 073-689 58 89