Ga door naar hoofdcontent
NieuwsOnline verenigingsplatform Nederlandse Vereniging van Diëtisten live

Online verenigingsplatform Nederlandse Vereniging van Diëtisten live

Donderdag 9 september 2021

Het nieuwe online verenigingsplatform van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten is live. Het platform is gebaseerd op de door Performis ontwikkelde Hello Members cloudsoftware en gebruikt vrijwel alle functies die de software biedt.

Zo beschikt het NVD-platform over een uitgebreid Kenniscentrum dat leden vakinhoudelijk ondersteunt en een overzicht bevat van behandelrichtlijnen. Verder is er een Loopbaanomgeving met vacatures, scholingen en opleidingen en een congresmodule waarin het programma en de sprekers van congressen, seminars  andere events wordt gepresenteerd en waar deelnemers zich direct in kunnen schrijven.

Bezoekers kunnen  eenvoudig een passende diëtist vinden door te filteren op plaats en aandoening of ziektebeeld. De zoekresultaten zijn altijd actueel omdat de functie met een datakoppeling is verbonden met het CRM van de vereniging waarin ledenmutaties altijd actueel worden verwerkt.

In de online-kiosk zijn alle nummers van het Nederlands Tijdschrift voor Voeding en Diëtethiek te vinden en er is een bibliotheek met boeken en proefschriften.  

Ook is er een module voor publicatie van wetenschappelijke artikelen  en inhoudsdossiers voor alle vakinhoudelijke en beleidsmatige thema’s.

Tot slot zijn in het online-platform een groot aantal online-exploitatiemodellen ingebouwd die het verdienvermogen van de vereniging versterken.

Performis is al vele jaren fullservice mediapartner van De Nederlandse Vereniging van Diëtisten. De samenwerking begon met het uitgeven van het Nederlands Tijdschrift voor Voeding&Diëtetiek en heeft zich ontwikkeld tot een breed multimediapartnership waarin we samen met de vereniging print, online en business ontwikkelen.