Ga door naar hoofdcontent
NieuwsOplossing voor hoge prijzen drukwerk?

Oplossing voor hoge prijzen drukwerk?

Woensdag 17 augustus 2022Afbeelding Oplossing voor hoge prijzen drukwerk?

De prijs van drukwerk is het afgelopen jaar flink gestegen, door de toenemende kosten van papier en materialen. Afgelopen maanden ontving de Performis Drukwerkservice wekelijks nieuwe aanvragen van ledenorganisaties, om hen te ondersteunen bij het drukken van het eigen magazine. In de meeste gevallen slagen wij erin de ledenorganisatie te helpen met lagere prijzen, dankzij onze grootschalige inkoop bij Nederlandse en Vlaamse drukkers.

Performis heeft door de jaren heen een stevige positie opgebouwd bij de inkoop van zowel vellen- als rotatiedrukwerk. Die positie is gebaseerd op het grote jaarvolume dat we inkopen en op de vertrouwenspositie die we hebben opgebouwd in de drukwerkmarkt. Onze klanten/ledenorganisaties profiteren hiervan met lage prijzen voor drukken en sealen van het magazine, waar mogelijk in combinatie met onze lage portitarieven.

Voor een deel van onze klanten/ledenorganisaties is drukwerk onderdeel van een breder pakket aan uitgeef- of digitale diensten. Een ander deel geeft het magazine zelf uit en maakt alleen gebruik van onze drukwerkservice, vanwege de lage prijzen en de hoge kwaliteit.

Helaas ontkwamen ook wij door de huidige ontwikkelingen niet helemaal aan een verhoging van onze prijsstellingen, maar deze behoren nog altijd tot de laagste in de markt.

Meer weten over de drukwerkservice van Performis? Neem contact op.

 

Jem Peijnenburg

Mail: info@performis.nl

Telefoon: 073-689 58 89